Tuba dhe Rounds


  • tubes_and_rounds_02
  • tubes_and_rounds_01
  • tubes_and_rounds_03
  • Tuba dhe Rounds
  • Tuba dhe Rounds
  • Tuba dhe Rounds

tuba plastike të qartë, raunde dhe ovale vërtetë dal në një det të rectangles në raftet dyqan. Ne aplikojnë të njëjtat me cilësi të lartë shtypjen dhe ujdisje teknika për tubat tanë mbështjellë-edge për një një-e-nje-lloj prani raft. tuba Tona të qarta plastike janë jashtëzakonisht të guximshëm, duke siguruar një vështrim prestigjioze dhe të ndjehen.

 

Ne kemi zhvilluar edhe tuba mbështjellë-edge me anësore tapered atë fole për të përmirësuar efikasitetin e transportit detar, duke i siguruar një pamje të veçantë raft. Dhe përveç tuba standarde dhe tapered plastike me seams anësore ngjitur, ne ofrojmë tuba mbështjellë-edge që janë mbyllur sonically për aplikimet ku ngjitës pa tuba të qartë janë të preferueshme.

Watch Video ynë