anyar Panorama

Dina kemasan jelas, kapamimpinan nangtung kaluar

Pikeun leuwih 45 taun, HLP Klearfold geus pamingpin pasar bungkusan plastik jelas. Kami panggedéna jeung paling dilakonan produsén jelas kotak palastik di dunya. Salian ngahasilkeun buleud palastik jelas, HLP Klearfold mangrupakeun panyadia anjog di thermoforming custom, sleeves palastik jelas, tabung palastik jelas tur rounds, sarta inovasi bungkusan jelas séjén kawas urang Klearfold ®kaléci sarta wawasan ®sistem bungkusan visual, sarta kami Duofold ®palastik / paperboard kombinasi bungkusan.

Taya produsén bungkusan jelas séjén boga pangalaman urang na skala global. Sarta salah sahiji euweuh anu committing deui Investasi téhnologi jeung inovasi prosés keur hadé ngawula konsumén maranéhanana. Proprietary Leuleus Crease kami ®téhnologi nyetak ngahasilkeun APET sarta buleud RPET plastik kalayan creases seragam nu melu persis jeung lalawanan tilepan kirang. Jeung precision na uniformity of Leuleus Creasing ensures yén Klearfold ®buleud palastik nedunan éfisién dina alat-alat keusikan otomatis atawa di aplikasi leungeun-ngeusian.

Lalajo kami Video