Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold


  • 1480401292872415447
  • Pribadi Kamanusaan sarta Studi bungkusan
  • 14797791801946880871
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold
  • Sadaya Ngeunaan HLP Klearfold

HLP Klearfold nyaeta produser sadunya pangbadagna buleud palastik jelas , hiji panyadia anjog di thermoforming custom na tabung palastik jelas tur rounds , sarta pamekar tina inovasi bungkusan jelas kawas Klearfold ® kalécina Wawasan ® sistem bungkusan, sarta Duofold ® kombinasi bungkusan. Urang employ nu percetakan paling canggih, decorating, sarta téknologi ngarobah. Proprietary kami Lemes Crease ® téhnologi nyetak ensures yén Klearfold kami ® buleud palastik jelas nyetél gancang jeung gampang dina duanana panangan jeung mesin-eusian aplikasi.

 

Kami komitmen ka nyadiakeun standar pangluhurna layanan palanggan, sarta geus dilayanan kaperluan kotak palastik jelas ti pasar Amérika Kalér pikeun leuwih 15 taun. Kami geus diwangun mangrupa dipercaya, infrastruktur kacida mujarab, sarta ngalaman jualan na tim manajemen Amérika Kalér. Tanaga rojongan dedicated kami nyadiakeun 24-jam perhatian ka nasabah, sarta kami narékahan pikeun nganteurkeun: cutatan kotak Plastik dina 24 jam CAD sampel dina tilu nepi ka lima poé warna Full kotak palastik comps dina hiji minggu tina resi karya seni Deliveries ka Amérika Kalér dina genep ka dalapan minggu persetujuan sampel kotak palastik

 

Kami ISO 9001 Certified sarta Sedex ® anggota. Urang kerja keras keur attain sadayana standar global minuhan sosial, sarta kami ajak konsumén ngadatangan sarta nedunan kualitas sorangan jeung audits minuhan sosial. Simkuring oge hiji anggota Adat istiadat-Trade Partnership Ngalawan térorisme (c-TPAT), program kaamanan ranté suplai sukarela dipingpin ku AS adat jeung Protection Border, fokus kana ngaronjatkeun kaamanan ranté suplai pausahaan swasta '.

Lalajo kami Video