Thermoforming custom


    • Thermoforming custom
    • Thermoforming custom
    • Thermoforming custom
    • Thermoforming custom
    • Thermoforming custom

    HLP bungkusan manufactures nangtung-nyalira bungkusan thermoformed, kawas bisul na bungkusan clamshell, kitu ogé trays vakum-kabentuk bisa dipaké salaku inserts di buleud palastik jelas tur Klearfold Keepers. Jelas vac-trays jeroeun kotak jelas posisi eusi pakét aman, nyieun estetika seru jeung ilusi eusi ngambang dina kotak jelas.

    Lalajo kami Video