Decorating na Balukar Husus


  • decorating_and_special_effects_01
  • decorating_and_special_effects_04
  • decorating_and_special_effects_07
  • Decorating na Balukar Husus
  • Decorating na Balukar Husus
  • Decorating na Balukar Husus
  • Decorating na Balukar Husus
  • Decorating na Balukar Husus
  • Decorating na Balukar Husus
  • Decorating na Balukar Husus

HLP Klearfold ogé nawarkeun loba perbaikan grafis dina sakabéh gaya urang tina bungkusan plastik jelas kawas embossing, panas tur tiis foil stamping, sarta unggal rupa ibun, kitu ogé matte jeung / atawa coatings gloss. Bisa simulate embossing atawa mikro-embossing on buleud palastik jelas kalawan tinta na palapis aplikasi husus, sarta kami ngahasilkeun beredar logam, iridescent na pearlescent rengse. Urang ogé nawarkeun rupa-rupa épék husus proprietary jeung téhnik percetakan on buleud plastik anu ngahasilkeun dampak visual spektakuler, kaasup épék nu nyadiakeun gerak, jero, tékstur, sarta tilu-dimensionality.

Lalajo kami Video