Jurnalisme sarta Inovasi               


  • 14797146641074832889
  • Jurnalisme sarta Inovasi               
  • Jurnalisme sarta Inovasi               
  • Jurnalisme sarta Inovasi               
  • Jurnalisme sarta Inovasi               
  • Jurnalisme sarta Inovasi               
  • Jurnalisme sarta Inovasi               

 

 

Tim design struktural terampil urang ngartos kumaha carana kolaborasi raket jeung konsumén pikeun ngembangkeun bungkusan plastik jelas yén anu kreatif, fungsi, sarta mampuh muka konci poténsial hiji merk urang. Urang ngarancang jeung rancang buleud palastik jelas yén nyieun dampak rak maksimum sarta ngarojong merek konsumén urang '. Urang ogé mendesain rupa-rupa pilihan bungkusan plastik transparan sejen, kawas tabung jelas plastik, bungkus bantal, sarta inovasi kawas Klearfold ® kaléci sarta wawasan ® sistem bungkusan jelas.

 
Simkuring boga komitmen kuat pikeun program ngembangkeun panalungtikan sarta produk anyar jeung prosés kontinyu nu ngagambarkeun ngabéréskeun urang pikeun tetep di innovator bungkusan plastik jeung pasar pamimpin jelas.

Lalajo kami Video