Rojongan pikeun Desain Profesional


  • SGPrntd1
  • Rojongan pikeun Desain Profesional
  • Rojongan pikeun Desain Profesional

Salaku desainer bungkusan nu nuju terus néangan cara inventive ngarojong branding atawa Anjeun klien 'sarta pikeun meunangkeun produk maranéhanana noticed on rak nu.

Buleud palastik jelas showcase produk beautifully, nyieun estetika seru, sareng ngamajukeun hiji persepsi nilai-ditambahkeun. Sarta aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun nyieun unik sarta panon-catching desain struktural jeung grafis, loba teu mungkin kalawan paperboard.

HLP Klearfold ngarojong anjeun kalayan kaahlian design unmatched struktural kami sarta jeung kamampuhan prototyping gancang pinuh-warna urang. Sarta kami bakal ngarojong klien anjeun kalawan téhnologi industri-ngarah, sarta kapasitas pikeun ngarojong badag, ngajalankeun multinasional. Urang nawiskeun lingkungan-pikaresep APET, RPET didaur-eusi, jeung sasmita karton bio-pepet, sareng proprietary kami  Lemes Crease ®  téhnologi nyetak nyiptakeun  Klearfold ®  buleud palastik jelas kalawan garing, garis bersih nu nedunan flawlessly on garis ngeusian otomatis.

Pikeun émbaran tambahan atawa pikeun rojongan jeung program design Anjeun salajengna, mangga ngahubungan Manajer Hubungan Kreatif urang, Karen Werther, di 718 554-3271, atawa  karen.w@hlpklearfold.com.

Lalajo kami Video