• MixedDuofoldGroup
  • 14812650701397537179

Duofold ® Gabungan bungkusan

Duofold ngagabungkeun atribut best of jelas, plastik kotak-grade na paperboard ngahasilkeun pakét visual sabenerna has. Ngagabungkeun dua substrat ieu dissimilar ngamungkinkeun pikeun sababaraha desain struktural pisan unik, bari nyadiakeun dua tayangan visual, textural na tactile has.

 

Lemes Crease ® ngoleksi pilem kaku bisa dipaké pikeun nyieun sababaraha panels kotak palastik atawa nyieun jandéla nu mungkus sabudeureun sababaraha garis skor, permitting pisibilitas tebih gede anu konvensional cartons windowed paperboard. Naon deui, film kaku nambihan integritas jeung kakuatan, sahingga jandéla loba nu leuwih gede ti anu mungkin maké jandela pilem lightweight.

 

Jeung dampak malah gede rak, sagala kombinasi offset, flexo jeung / atawa percetakan silkscreen, tambah foil stamping na decorating épék husus sejen, bisa dilarapkeun keur boh plastik atanapi panels paperboard, atawa duanana.

 

Lalajo Duofold Video          

Lalajo kami Video