fasilitas


  • facilities_01
  • facilities_07
  • facilities_03
  • fasilitas
  • fasilitas
  • fasilitas
  • fasilitas
  • fasilitas
  • fasilitas
  • fasilitas
  • fasilitas

HLP Klearfold nyaéta parusahaan anggota Hip Lik Grup of Hong Kong jeung fasilitas produksi-kelas dunya di Shenzhen, kidul Cina. tutuwuhan urang anu fasilitas palastik-hijina, sarta anu lingkung sampurna pikeun manufaktur bungkusan plastik jelas. Simkuring boga kaayaan-of-nu-seni alat produksi jeung neruskeun reinvest di percetakan jeung ngarobah téknologi panganyarna pikeun ngaronjatkeun kualitas, ngurangan variability, sarta ngajalankeun waragad ti operasi urang.

 

Simkuring gaduh palastik unequaled kapasitas produksina kotak, sahingga urang ka rancang bungkusan jelas dicitak kanggo didamel ngajalankeun produk multi nasional. Sarta urang ogé boga infrastruktur pikeun ngarojong ordo ukuran nanaon.

Lalajo kami Video