Aplikasi leungeun-eusian


  • hand_fill_applications_02
  • hand_fill_applications_01
  • Aplikasi leungeun-eusian
  • Aplikasi leungeun-eusian

Gaduhan dimekarkeun sistem gluing proprietary, HLP Klearfold pisan pinter dina ngahasilkeun Leuleus Crease gaya otomatis-handap buleud palastik jelas. Jeung leungeun-eusian aplikasi, nanaon compares. Buleud palastik jelas urang
nyetél gancang sarta gampang ku leungeun, sarta waktu jeung gerak studi nembongkeun tabungan ongkos kuli signifikan (nepi ka 30%) leuwih cartons keun baku.

 

Watch Hand-eusian démo          

Lalajo kami Video