• pangaweruhan

Wawasan ®  bungkusan System Hapus Waktos

Wawasan mangrupa sistem bungkusan transparan-unggul pangajén anu ngagabungkeun sleeves palastik jelas tur suntik dijieun caps tungtung palastik pikeun ngahasilkeun pakét jelas pisan has. Mibanda fitur Ngonci dipaténkeun, dimana Tab potong maot-dina sleeves palastik jelas kalibet undercuts dijieun kana tungtungna midang mun gabung komponén aman babarengan. caps tungtung bisa dirancang konci permanén ka leungeun baju plastik atawa pulas kaluar gampang.

 

Bentuk hurup gede tungtung nangtukeun profil cross-sectional paket urang; kituna, wawasan bungkusan jelas bisa dirancang dina rupa ampir sajajalan propil, kaasup "panon ucing urang", oval, buleud, sagi opat, pasagi, sarta trapezoid.

Nomer Patén AS: 7.000.775; 7.644.823; 7.374.048

Watch wawasan démo          

Lalajo kami Video