• panangtu klearfold_

Klearfold ® bungkusan System kaléci Hapus Waktos

Nalika jilid produksi teu menerkeun investasi di parabot suntik molding, dipaténkeun Klearfold kaléci Sistim bungkusan jelas urang nawarkeun desain struktural has, sarupa jeung wawasan, tapi di ongkos kirang. The Klearfold kaléci Sistim bungkusan jelas diwangun ku hiji leungeun baju plastik jelas nu bakal dirancang konci ka baki vakum-dibentuk atawa jelas clamshell plastik. Vac-trays na clamshells anu fabricated mun akur jeung bentuk produk jeung ka profil pakét cross-sectional nu dipikahoyong.

 

Klearfold kaléci nawarkeun panggampangna tur efisien leungeun-keusikan ... produk kasebut dimuat kana vac-baki jeung slides sub-assembly kana leungeun baju plastik jelas. Dina-narilep tab dina leungeun baju nu kalibet a flange dirancang husus dina vac-formulir, tumerapna dina dua komponen aman babarengan, tanpa butuh anjing laut wafer atawa ngamangpaatkeun sonic, RF, atawa panas parabot sealing.

 

A perforation thumb-kiyeu dina sudut anu leungeun baju plastik jelas nyadiakeun unik fitur, gampang-lawang. Nyoplokkeun thumb-kiyeu ogé ngaluarkeun konci, sahingga dulang bisa gampang disengaged ti leungeun baju jelas.

 

Jumlah Patén AS: 8.936.188

 

Lalajo Klearfold kaléci démo          

Lalajo kami Video