• klearfold_plastic_folding_cartons_01
  • klearfold_plastic_folding_cartons_02
  • klearfold_plastic_folding_cartons_03

Klearfold ® Plastik Buleud / Cartons tilepan

Klearfold renowned kami ® buleud palastik jelas nyieun tayangan visual kuat tur aya cara pamungkas ka showcase produk Anjeun. Aranjeunna nyadiakeun ayana rak luar biasa tur nambahkeun stature mun sagalana ti peluncuran produk anyar, ka promotion husus, jeung reinvigoration tina hiji merk kasohor. Hiji kotak palastik Klearfold mangrupa idéal pikeun éléktronika konsumén, barang olahraga, kadaharan gourmet, housewares, miara pribadi atawa aplikasi bungkusan kosmetik.

 

Buleud palastik Klearfold anu sadia dina rupa-rupa bahan jeung bisa dipapaésan mun nyieun ngan nu katingal katuhu maké offset, flexo, sarta / atawa percetakan silkscreen, ditambah rupa-rupa épék husus. Sarta proprietary Leuleus Crease kami ® téhnologi nyetak ensures nu buleud palastik Klearfold gaduh creases pisan seragam jeung lalawanan tilepan kirang, melu tepat, gaduh garis beresih jeung ngajaga bentuk garing maranéhanana.

Lalajo kami Video