Aplikasi mesin-eusian


  • machine_fill_applications
  • Aplikasi mesin-eusian

 

Crease Leuleus urang, Klearfold ® buleud palastik jelas nu paling disarankeun buleud mesin-eusian palastik ku pabrik alat-alat garis keusikan ngarah. The precision na uniformity of Leuleus Creases mastikeun yén kotak palastik Klearfold ngajalankeun éfisién dina malah pangluhurna parabot speed cartoner. Mesin ngeusian APET sarta buleud RPET plastik ieu sakali dianggap tantangan monumental ... maksudna, dugi HLP Klearfold perfected nu Creasing Leuleus bahan ieu.

Watch Mesin-eusian démo          

Lalajo kami Video