bahan


  • soft_crease_scoring_01
  • materials_04
  • materials_01
  • bahan
  • bahan
  • bahan
  • bahan
  • bahan
  • bahan

Pikeun ngahasilkeun buleud palastik jelas kualitas pangluhurna, urang mimitian ku plastik kualitas, kotak-grade finest sadia: kelas premium APET, RPET, bio-pepet, PETG, PP jeung PVC. Urang mésér bahan ti ukur pangalusna produser di dunya, sok leuwih nuntut penampilan jeung kinerja spésifikasi urang. Hasilna jelas bungkusan plastik kalayan hadé tur leuwih lengkep konsisten kajelasan, ampir euweuh defects visual, kakuatan dampak luhur, sarta lalawanan scratch hadé. Pikeun alternatif leuwih sustainable ka buleud palastik tradisional, RPET proprietary kami dijieun kalawan 30% pos konsumen didaur eusi na nepi ka 30% urang PlantBox ® bio-pepet diturunkeun tina sumber dumasar-tutuwuhan. Duanana kami RPET na bio-pepet substrat mibanda sagala pasipatan anu sarua jeung ciri salaku urang standar kotak-grade pepet, sareng RPET kami sarta buleud palastik PlantBox nawiskeun sami penampilan, kualitas sarta kinerja sakumaha Klearfold renowned kami ® cartons pepet.

 

Jang meberkeun mastikeun kualitas bahan, kami geus dimimitian program integrasi nangtung. extruders custom urang ngahasilkeun leuwih nuntut plastik kotak-grade éksklusif, nyieun substrat kualitas-premium nu pisan seragam, kristal jelas, sarta cacad-gratis.

Lalajo kami Video