Anyar Flexo Printing kamampuhan


  • Flexo-Pencét-6
  • Flexo-Pencét-4
  • Flexo-Pencét-3
  • Anyar Flexo Printing kamampuhan
  • Anyar Flexo Printing kamampuhan
  • Anyar Flexo Printing kamampuhan
  • Anyar Flexo Printing kamampuhan
  • Anyar Flexo Printing kamampuhan
  • Anyar Flexo Printing kamampuhan

HLP Klearfold urang anyar, ngarah-ujung 13 warna pencét delivers kualitas print luar biasa bari nyadiakeun leuwih percetakan jeung decorating pilihan. Cai mibanda hiji stasiun gravure sarta 12 UV stasiun web-flexo, nepi ka lima nu bisa ngonpigurasi keur percetakan backside atanapi swapped kaluar nepi ka opat silkscreen usaha Rotary jeung / atawa dua unit foil tiis.

 

pencét delivers opat-warna percetakan istiméwa prosés, bolder, kelir leuwih vibrant on substrat jelas, sarta logam dazzling jeung épék husus sejen, mun nyieun hiji dampak malah gede di rak nu.

 

Terus pencét anyar anu luar biasa ieu ngamungkinkeun HLP Klearfold keur ngalengkepan dina percetakan lolos tunggal, kumaha tradisional bakal merlukeun lima atawa leuwih pas.

 

Lalajo Anyar Flexo Pencét Video          

Lalajo kami Video