pencitakan


  • printing_01
  • Flexo-Pencét-1
  • printing_05
  • pencitakan
  • pencitakan
  • pencitakan
  • pencitakan
  • pencitakan
  • pencitakan
  • pencitakan
  • pencitakan

HLP Klearfold boga leuwih ti 35 taun pangalaman kalayan UV offset percetakan on bungkusan plastik jelas tur geus earned reputasi well-deserved pikeun baranahan print pisan canggih. Urang mésér hijina kaayaan-of-nu-seni tekenan sababaraha percetakan offset anu geus dirancang dinyatakeun keur percetakan on palastik jelas. pangalaman unmatched, alat-alat anjog-ujung, sarta operator pencét pisan terampil datangna babarengan pikeun ngahasilkeun kasatiaan dicitak grafik pangluhurna aya dina bungkusan plastik jelas.

 

Urang ogé nyadiakeun flexo sarta percetakan silkscreen dina pesawat leuwih luhur. tekenan sababaraha komputer-dikawasa kami ngidinan pikeun resolusi finer tur leuwih lengkep, Gambar jelas. Nalika kami ngagabungkeun silkscreen premium jeung percetakan premium offset, hasil nu sabenerna luar biasa.

 

Watch Printing démo          

Lalajo kami Video