• soft_crease_scoring_01
  • soft_crease_scoring_02

Lemes Crease ® nyetak

Kami pamingpin dunya dina frekuensi radio (RF) creasing. Bari Métode séjén ngahasilkeun buleud palastik jelas kalawan skor kaku atawa rapuh sarta edges seukeut, proprietary téhnologi nyetak Leuleus Crease urang migunakeun énérgi RF jeung ngabalukarkeun kapindahan dikawasa tina bahan ti garis skor. Ieu ngakibatkeun creases langkung seragam, jeung lalawanan tilepan kirang, mastikeun yén Klearfold ®buleud palastik jelas melu tepat, gaduh garis bersih, jeung mertahankeun bentuk garing maranéhanana. Kami unik dina pangabisa urang pikeun RF crease APET na RPET plastik kotak-grade, ngahasilkeun buleud palastik lingkungan-pikaresep ku kakuatan jeung kinerja ciri punjul.

Kami proprietary EZ Crease ®nyetak, nu teu maké tanaga RF, bisa dipaké pikeun ngahasilkeun PP cartons. Ogé bisa jadi luyu pikeun sasmita pepet dipaké dina aplikasi non- bungkusan.

Lalajo Leuleus Crease démo       

Lalajo kami Video