Tabung na Rounds


  • tubes_and_rounds_02
  • tubes_and_rounds_01
  • tubes_and_rounds_03
  • Tabung na Rounds
  • Tabung na Rounds
  • Tabung na Rounds

tabung palastik jelas, rounds na ovals bener nangtung kaluar dina laut tina rectangles on toko rak. Urang nerapkeun percetakan jeung decorating téhnik kualitas luhur sami ka tabung digulung-ujung kami pikeun ayana rak salah-sahiji-hiji-jenis. tabung palastik jelas urang pisan sturdy, nyadiakeun katingal bergengsi jeung ngarasakeun.

 

Urang ogé geus dimekarkeun tabung digulung-ujung kalawan sidewalls tapered yén sayang keur EFISIENSI pengiriman barang ningkat, bari nyadiakeun penampilan rak has. Sarta sajaba baku sarta tapered tabung plastik kalayan seams samping glued kami nawiskeun tabung digulung-ujung nu sonically disegel pikeun aplikasi mana tabung jelas napel-haratis anu hade.

Lalajo kami Video